'Egymásra hangolva'

Gondozási Központ Zalaegerszeg


Szeretettel köszöntöm a Zalaegerszegi Gondozási Központ honlapján

A város vezetése 1988-ban hozta létre az Időskorúak Gondozási Központját, mely a város idősgondozással kapcsolatos feladatait szervezte és összehangolta.

A mögöttünk hagyott évtizedekben intézményi ellátásaink folyamatosan fejlődtek, szolgáltatásaink bővültek.

Intézményünk 2006 óta Gondozási Központként a személyes gondoskodás körébe tartozó szolgáltatásokat nyújtja Zalaegerszeg, Kispáli és Nagypáli települések közigazgatási területén élő rászorulók részére a Szociális Törvényben és a végrehajtási rendeleteiben meghatározott feltételek szerint.

A Zalaegerszegi Gondozási Központ egy folyamatosan bővülő, fejlődő szervezet, mely számos új feladat előtt áll. Az intézményben folyó munkánkkal igyekszünk - a kor szükségleteinek és a szakmai előírásoknak megfelelően ellátottjainkat szolgálni.

Úgy gondoljuk, hogy továbbra is keresnünk kell a folyamatos fejlődés lehetőségeit. Figyelnünk kell a változó körülményekre és igényekre, hogy képesek legyünk a megújulásra, az új szakmai elképzelések befogadására a múlt értékeinek megőrzése mellett.

A honlap segítségével bárki könnyen tájékozódhat, ha életkora, szociális helyzete vagy egészségi állapota miatt szorult helyzetbe kerül. A következő oldalakon megtudhatja, hogy miben, milyen módon kaphat tőlünk segítséget.

Honlapunkon a Tisztelt Olvasó átfogó képet alkothat a Zalaegerszegi Gondozási Központ tevékenységéről, melyet ezúton tisztelettel ajánlok szíves figyelmébe.


    Zalaegerszegi Gondozási Központ vezető

Bemutatkozás   |   Szolgáltatások   |   Aktuális   |   Térkép   |   Galéria   |   Kapcsolat
Copyright © 2008 Idősek gondozóháza - WebMark Hungary