'Egymásra hangolva'

Intézményünk 2006. július 15.-én nyitotta meg kapuit a rászorulók előtt. Otthonunkban összesen 98 férőhelyen, 3 gondozási egységben ápolunk - gondozunk. 7 emelt szintű, 24 demens, 67 átlagos férőhelyünk van. Az emelt szinten egy ágyas, fürdőszobás, mini-konyhás, átlagos szinten három ágyas, fürdőszobás, mini - konyhás, a demens részlegen négy ágyas, fürdőszobás szobáink vannak.
Az Idősek Otthona igénybevétele kérelemmel, a mindenkor hatályos jogszabályok és a fenntartó önkormányzat szabályrendelete szerint lehetséges. A várakozási idő eléri az egy évet.
Fontos feladatunknak tartjuk idős lakóink aktivitásának megőrzését, testi – lelki jólétük biztosítását. A nyugalom, a családias hangulat és számos színes program segíti a mindennapokat.
Egészségügyi ellátásukat belgyógyász szakorvos végzi heti 2 x 2 órában, a lelki egészség megóvásában pszichiáter szakorvos heti 2 órában, a mozgásszervi habilitációban és rehabilitációban gyógytornász van segítségünkre heti 4 órában.
Intézményünk nyitott, lakóink, ha egészségi állapotuk engedi napközben elhagyhatják az épületet, sétát tehetnek a környéken, a belvárosban, felkereshetik hozzátartozóikat, és a hét minden napján fogadhatnak látogatókat 9 – 19 óra között.

„ Sohase feledd azt, hogy az értékes élet alapja a szeretet és a békesség. Utána a türelem és az emberi megértés.”
(Tamási Áron)

Az Idősek Otthona elérhetősége:
Vezető: Bálintné Szalai Anikó
Zalaegerszeg, Gasparich u. 3.
Tel.: 92/317-683

Bemutatkozás   |   Szolgáltatások   |   Aktuális   |   Térkép   |   Galéria   |   Kapcsolat
Copyright © 2008 Idősek gondozóháza - WebMark Hungary